Halloumiburgare med coleslaw och fänkål

11 ingredienser
Fullskärm

Ingredienser

  • 1 halloumi/grillost
  • 2 burgarbröd
  • ½ fänkål, skivad
  • Citron, saften
  • ½ rödlök, skivad
  • Dill
  • Spenat
Coleslaw
  • 1 färdig coleslaw mix (finns i grönsaksdisk i butik)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • Lite pressad citron

Gör så här

Fänkål med citron:

  1. Skiva fänkålen och rödlöken tunt med mandolin

  2. Hacka dillen

  3. Blanda ihop fänkål, rödlök, dill och pressa över citron

  4. Salta och peppra


  1. Blanda ihop ingredienser till coleslawn

  2. Blanda ihop fänkålssalladen

  3. Pensla halloumin med olivolja och peppra runtom

  4. Grilla sedan cirka 10 minuter (tills den fått fin färg) och dela osten sedan i mitten

  5. Grilla hamburgarbröden

  6. Bygg burgaren genom att börja med spenat därefter coleslaw, halloumi och toppa med fänkålssallad